Brochure ontvangen?

Privé transport

De transportwereld ondergaat snelle veranderingen. In 2008 hebben we onze eerste villa ontworpen met een oplaadstation voor een elektrische auto: destijds het nieuwste van het nieuwste. We waren reuze enthousiast en vroegen ons af of dit de toekomst zou worden. Inmiddels zijn elektrische auto's steeds meer gemeengoed geworden. Toen we onze eerste aanvraag kregen, om meerdere villa's te ontwerpen waar je met je privé vliegtuig kunt landen, waren we opnieuw erg enthousiast.

John Travolta

We zijn bestaande villa's met een landingsbaan gaan onderzoeken en ontdekten dat het veelal gaat om doorsnee huizen met een hangaar er naast. John Travolta's huis bijvoorbeeld, lijkt op een mini vliegveld, waar ook gewoond moet worden. De ervaring van het thuiskomen met de auto is gescheiden van de ervaring van het thuiskomen met de privéjet. Het gedeelte gereserveerd voor het vliegen wordt gedomineerd door functionaliteit.

Geïntegreerde vliegtuig villa

Aangezien auto's en vliegtuigen ook als esthetische objecten beschouwd kunnen worden, wellicht zouden we dan een geïntegreerde vliegtuig villa moeten ontwerpen, in plaats van een gescheiden woning en hangaar. Misschien moeten we wel een villa ontwerpen waar juist de auto en het vliegtuig een groot gedeelte uitmaken van de gehele woonbeleving. Wij hebben villa's voor ogen waar je je vliegtuig direct voor de voordeur kunt parkeren, zodat je bijvoorbeeld droog thuis aan komt als het buiten regent, of om een hartelijk ontvangst van je gasten te garanderen. Nu zijn we benieuwd wanneer we de eerste aanvraag gaan ontvangen voor een ontwerp voor een moderne villa met een oplaadstation voor een elektrisch vliegtuig.

 

Nieuwsgierig?

Brochure aanvragen