MODERNE VILLA’S

123DV ontwerpt en realiseert moderne villa’s. Ons doel is het creëren van een thuisgevoel in een moderne villa. Wij vertalen uw verhaal, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften, uniek persoonlijk en financieel realistisch. Dit alles in de juiste moderne vorm, met aandacht voor detaillering.

De vorm volgt uw identiteit

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. We luisteren allereerst naar uw verhaal, onbevangen en open. We verrassen u vervolgens graag met onverwachte, spannende ontwerpen. Eenvoudig maar doeltreffend. Soms is complexe techniek wel onderdeel van een ontwerp, want dat zien we gewoon als extra uitdaging. Zolang het maar bijdraagt aan een woning die in beleving en comfort boven alle verwachtingen uitstijgt.

123DV Moderne Villa’s richt zich op zowel architectuur, als interieur. Van productontwerp tot realisatie. Onze vakdisciplines zijn: architectuur en interieurarchitectuur - van keukens tot meubilair

3 VERTREKPUNTEN VAN 123DV

1. Er kan vaak meer dan je denkt

123DV verrast graag met onverwachte en slimme oplossingen. Een geniale inval tijdens het ontwerpen omdat we buiten de gebaande paden gaan. Daar houden wij van. Gaandeweg komen er vaak nog een paar goede ideeën bij. Ideeën waar niemand eerder aan dacht. Eenvoudig maar doeltreffend. In complexe techniek zien we een extra uitdaging. Zolang dit natuurlijk bijdraagt tot een verrassend eindresultaat: een woning die in beleving en comfort boven alle verwachtingen uitstijgt.

2. Thuisgevoel in een abstracte doos

Een huis is een plek waar gevierd, gelachen en gepraat wordt. Een warme plek ook, comfortabel en veilig. Iedereen beleeft een eigen gevoel bij deze woorden. En precies dat gevoel brengen wij tot uitdrukking in onze ontwerpen. Wat is uw verhaal? Dit kan uw persoonlijkheid zijn of de voorkeur van uw hele familie. Ook kan het gaan om het karakter van de omgeving of een combinatie van deze factoren. 123DV vertaalt uw verhaal in de juiste vorm. Ons doel? Een thuisgevoel in een moderne villa.

3. De kracht van vasthouden

Vasthouden aan dat wat waardevol is. Op die manier bereiken we een goed eindresultaat. Vastberaden zien we erop toe dat het resultaat de juiste vertaling is van het gevoel, de droom. De wens die in het allereerste begin werd geuit. 123DV gaat staan voor het ontwerp, naar alle belanghebbende partijen toe. Dat wat we samen met u bedacht hebben, komt er ook te staan.

Zoals de dirigent van een orkest bewaken wij de samenhang van een ontwerp, van het begin tot het eind. We zorgen ervoor dat er niet wordt afgedwaald van het oorspronkelijke idee.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Wij hebben plaats voor enthousiaste stagiaires, voor een stage van minimaal 6 maanden. Stuur ons je cv en portfolio zodat we snel op je aanvraag kunnen reageren.