Brochure ontvangen?

Kubus

Dit huis heeft het volume van een kubus. Volgens de bouwregels zou elk huis in deze omgeving de afmetingen 9 x 9 x 9 m3 moeten hebben, of 10 x 10 x 10 m3. De afmetingen van Cube House zijn 10 x 10 x 10 m3.

Eén persoonsvilla en gezinsvilla

Deze 300 m2 grote villa met 3 verdiepingen is op maat ontworpen voor de levensstijl van één persoon. Anders dan bij de gemiddelde gezinswoningen, neemt de ouderslaapkamer met zijn 100 m2 1/3 van het totale oppervlak in beslag. De moderne villa is voorbereid op wellicht een verandering van levensstijl in de toekomst: de éénkamerwoning kan eenvoudig veranderd worden in een grote gezinswoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Voor gezinnen waarvan de ouders werken vanuit huis kan deze woning veranderd worden in een 3 kamer woning met een aparte kantoorruimte.

Licht en zon

De 10 meter hoge verticale vide van Cube House beslaat de totale hoogte van het huis. Het zorgt ervoor dat de zon tot diep in de woning kan komen. Een 10 meter lang daklicht zorgt er voor dat als je de trap op of af loopt, als je van de slaapkamer naar de badkamer loopt, als je een douche neemt of aan het ontspannen bent in bad, je contact kunt houden met de weersomstandigheden buiten. Deze kwaliteiten zullen zowel in de éénkamerwoning als in de 5 kamer woning terug te vinden zijn.

 

Nieuwsgierig?

Brochure aanvragen