Brochure ontvangen?

Publiciteit en privacy

Deze 2000 m2 high end villa is ontworpen voor een stel en hun hond. Als ze in Nederland zijn, is deze grote villa hun top-notch ontspannen toevluchtsoord of de plek voor feesten.

Parties

Bij speciale evenementen of feesten zorgt de ingang voor een meet and greet gebied zoals die van hotels. De keuken is ontworpen voor professionele hulp, zoals externe cateringdiensten. Voor een bijzondere ervaring, kan het glazen dak in de woonkamer een 'open air' gevoel geven.

Retreat

De moderne villa als een ontspannen toevluchtsoord. Geïnspireerd door hun liefde voor het zeilen hebben we een ovale zitkuil ontworpen met witte lederen banken en een open haard. De teakhouten vloer met zwarte gewrichten en het omringende water zou de ervaring van een boot moeten oproepen. Om praktische redenen integreerden we een hondenhok, met inbegrip van een ingesloten binnenplaats in de villa in de buurt van de woonkamer.

Roterende bibliotheek

We ontwierpen een bibliotheek in de vorm van een cilinder met 2 openingen. Met één druk op de knop kan de hele cilinder draaien. Bij rotatie kan de bibliotheek aangepast worden aan verschillende behoeften. Het kan een ontmoetingspunt zijn of een lounge met een panoramisch uitzicht op de tuin. Op deze manier doen we een beroep op de liefde van het echtpaar voor 'James Bond' gadgets.

 

Nieuwsgierig?

Brochure aanvragen