Brochure ontvangen?

Moderne villa in duinlandschap

De buitenkant van deze moderne villa is uitgevoerd in natuurlijke materialen zoals steen en houten panelen, om de sfeer van het landschap te weerspiegelen. De gevel van de bovenverdieping is bekleed met houten delen, die doorgezet zijn ter plaatse van de ramen, als een soort jaloezieën, zodat deze voor de gewenste privacy zorgen. Voor maximale verbondenheid met de tuin, is de woonkamer uitgevoerd met veel glas. Verscheidene, met steen bekleedde vrijstaande elementen zorgen in de woonkamer voor beschutting en privacy. Deze zijn zo geplaatst dat er altijd momenten blijven voor ochtend-, middag- en avondzon in de woning.

Op maat gemaakt meubilair

Speciaal ontworpen meubels leveren 'quality time' door de gehele villa, op verschillende momenten van de dag:

  • een luie stoel met openhaard en televisie, geplaatst in een speelse uitsparing in een kastenwand die fungeert als scheiding tussen de keuken en de woonkamer
  • een uitschuifbare tafel, klaar voor een snel ontbijt met het gezin of een feestelijke diner met vrienden en familie
  • een bad met een zitgedeelte voor 2 personen of kinderen en een intieme douche met uitzicht op de tuin

 

Domotica

Alle kamers zijn zo ontworpen dat de zon tot diep in het interieur binnen kan treden. In warme zomers zorgen verborgen elektrische schermen en luiken en op maat gemaakte houten lamellen voor verkoeling en privacy in de woning. De verwarming, de verlichting, het alarmsysteem, het audio systeem, de jaloezieën kunnen allen eenvoudig bediend worden met de iPhone. Een villa op maat gebouwd.

 

Nieuwsgierig?

Brochure aanvragen