Brochure ontvangen?

Welzijn in huis

Eén van de opdrachtgevers van Health House heeft last van astma. Voor astma patiënten is stof een van de grootste vijanden. Onze ambitie was om een stofvrij huis te ontwerpen: we hebben stofvrije materialen toegepast en stofvrije installaties gebruikt. Waar we erg trots op zijn is dat, sinds ze in 2008 in hun nieuwe woning zijn gaan wonen, er geen enkele astma aanval heeft plaats gevonden.   

Binnenzwembad met glazen dak

Het gezin wilde graag een binnenzwembad voor de ouders om 's ochtends gezonde baantjes te trekken, voor de kinderen om in te spelen en voor de hele familie om samen te ontspannen. We hebben een zwembad ontworpen die direct vanaf de ouderslaapkamer te bereiken is, zodat je niet in badkleding door lange gangen hoeft te lopen en je geen extra tijd verliest om elke ochtend de dag te kunnen beginnen met zwemmen. Het zwembad heeft een glazen dak waardoor je binnen toch in het zonlicht zou kunnen zwemmen. In het ontwerp zijn ook opgenomen: een machine die golven maakt in het zwembad, een ingebouwde koelkast, een geintegreerd audio systeem en sauna - voor extra comfort en ontspanning. 

Welkom thuisgevoel 

Als je thuis komt, is de garage vaak het eerste contact met thuis. Hoe kunnen we een thuisgevoel creëren dat begint in de garage? We hebben ramen gemaakt in de garage, van waar je naar het zwembad en de keuken kunt kijken. Zo kun je thuiskomen en eenmaal uit je auto direct contact hebben met de rest van het gezin: met je kinderen die aan het zwemmen zijn of zelfs met je partner in de keuken. Zou je daar blij van worden?

Commentaar van de opdrachtgevers 

'123DV is er in geslaagd onze ambities te vertalen naar een unieke woning. Ze hebben ons droomhuis gerealiseerd.' 

 

Nieuwsgierig?

Brochure aanvragen